Δημιουργία Επικοινωνιακής ΤαυτότηταςΌ,τι είναι η βιτρίνα για ένα κατάστημα ή η εξωτερική εμφάνιση για έναν άνθρωπο, είναι η Επικοινωνιακή ταυτότητα για μία επιχείρηση.

 

Όλα εκείνα τα εξωτερικά στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν την «εικόνα» της επιχείρησής σας. Από το εταιρικό σήμα, το λογότυπο, μέχρι τα σλόγκαν ή τα συνθήματα που το συνοδεύουν. Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, τα φυλλάδια ή οι κάρτες σας και από τα χρώματα μέχρι τις γραμματοσειρές της ιστοσελίδας σας μέχρι τα αυτοκόλλητα και τους τιμοκαταλόγους σας.

Για να υπάρχει αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία και για να προσελκύουμε τους πελάτες όλα αυτά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο αισθητικής, χρωμάτων και ομοιογένειας σε μία ενιαία φιλοσοφία ή αλλιώς το εταιρικό ιδεώδες.

Θα πρέπει να έχουν μία ενιαία, μελετημένη και ελκυστική «εταιρική ταυτότητα», τη δική σας.

Αφού συζητήσουμε για την επιχείρησή σας, τη φιλοσοφία της, μελετάμε και σχεδιάζουμε την καλύτερη απόδοση για την επικοινωνιακή σας ταυτότητα, η οποία πρέπει να αποτυπώνει τη φιλοδοξία, το όραμά σας αλλά και με απλό και εύληπτο τρόπο να είναι κατανοητό από τους πελάτες ή συνεργάτες σας.

Θα σας βοηθήσουμε να αποσαφηνίσετε ποιο είναι το κοινό στο οποίο στοχεύετε και πως θα του τραβήξετε το ενδιαφέρον αξιοποιώντας της σύγχρονες τεχνικές της επικοινωνίας.

Πως γίνεται:

Επικοινωνία με τον πελάτη, μελέτη και καλός σχεδιασμός για την απόδοση της ταυτότητας είναι το πρωταρχικό βήμα για να οδηγήσουμε στο δεύτερο που είναι η αποτύπωση της φιλοσοφίας, το όραμα της εταιρίας, το λογότυπο, το μότο έως και τα πιο τεχνικά χαρακτηριστικά όπως όλα τα έντυπα μιας εταιρίας ή ενός επαγγελματία.

Ο ενδιαφερόμενος πριν έρθει σε επαφή με τον υποψήφιο συνεργάτη του θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει κάποια βασικά πράγματα όπως:
Ποιο είναι το κύριο αντικείμενο της δουλειάς του;
Ποιος ή ποιοι είναι πρωταρχικοί του στόχοι;
Σε ποιο κομμάτι (Target Group) της αγοράς θέλει να απευθυνθεί;
Τι προσφέρει με τις υπηρεσίες ή το προϊόν του;
Πως σκέφτεται το μέλλον ή τις προοπτικές της εργασίας του;

Επικοινωνήστε μαζί μας  ΕΔΩ  ή τηλεφωνήστε για ένα προσωπικό ραντεβού.

Ημερολόγιο

Οκτωβρίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: