Νέος Κύκλος Μαθημάτων Αειζωίας με την Διονυσία Κλαρνετατζή - 2016

Εισαγωγικό σεμινάριο στον κύκλο Μαθημάτων "ΑΕΙΖΩΙΑΣ"    
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016, Ώρα: 18:00 - 21:30

Ξενοδοχείο Golden Age, Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα (Μετρό:Μέγαρο Μουσικής)

Τα Μαθήματα Αειζωίας αποτελούν μία σειρά εξειδικευμένων βιωματικών σεμιναρίων, τα οποία στην ουσία μας εισάγουν και μας μυούν σε ένα Ανώτατο, Φωτεινότατο και Ευτυχέστερο Επίπεδο Ζωής που καλούμε, με μία λέξη, Αειζωία.

Τα Μαθήματα  βασίζονται σε Πανάρχαια Κοσμική Διδασκαλία αλλά και σε ειδικά σύμβολα, τεχνικές, διαλογισμούς και πάνω από όλα σε ομαδική πνευματική εργασία. Πηγή τους αποτελεί η Αρχαία Ελληνικη Σοφία και ο Εσωτερικός Μυστικισμός αλλά και η Αρχέτυπη Γνώση που αποκαλύπτεται στις μέρες μας για να μας συντονίσει σε ακόμη βαθύτερο με το Αληθινό και Αιώνιο Πνεύμα που Είμαστε. Μέσω της Διδασκαλίας αυτής αφυπνίζονται μνήμες και οδηγούμαστε σε βαθιά Αυτογνωσία, Ισορροπία, Αρμονία, Αγνότητα και Καθαρότητα σε σώμα, καρδιά, νου και πνεύμα.

Η Αειζωία δεν είναι μία καινούρια κατάκτηση της εξελιγμένης ανθρώπινης συνείδησης αλλά μία πραγματικότητα που σταδιακά αφυπνίζεται μέσα από την αναβάθμιση του DNA και την πνευματικοποίηση της υλικής διάστασης που συντελείται σήμερα στη Γη. Καθώς οι άνθρωποι σταδιακά απελευθερώνονται από το φόβο, τους περιορισμούς, το σκοτάδι και το θάνατο, η αλήθεια της αιώνιας ζωής ακόμα και σε φυσικό/σωματικό επίπεδο γίνεται πλέον πραγματικότητα για όσους το επιλέξουν συνειδητά και αφιερώσουν κάθε μόριο της ύλης τους στην εκδήλωση αυτού του Ανώτερου Οράματος.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη που έδωσε η δημιουργός και δασκάλα των μαθημάτων Διονυσία Κλαρνεταζή στην Εναλλακτικη Δράση.

Μέσα από τα μαθήματα αυτά μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή με την άφθαρτη φύση του, να τη συνειδητοποιήσει, να την αναγνωρίσει και να την καλέσει να αναδυθεί σε πιο συνειδητό επίπεδο.

Περιλαμβάνουν πολλούς κύκλους μαθημάτων, οι οποίοι ενδεικτικά αναλύονται στα εξής θέματα:
1. Αποκοπή από το Μάτριξ της Ψευδαίσθησης
2. Σύνδεση με το Όνειρο και Μέθοδοι Υλοποίησης
3. Εξισορρόπιση του Εσωτερικού Ανταγωνιστή
4.Τροφή με Φως
5. Σωματικές και Νοητικές Ασκήσεις και Τεχνικές
6.Αφθονία και Άφθαρτος Πλούτος
7. Σχέσεις και Ανώτερος Έρωτας
8. Ανώτερη Σεξουαλικότητα και Ιερή Ένωση
9. Συνειδητό Ονείρεμα και αστρικά/πνευματικά ταξίδια

10. Θεραπευτική Εγκοίμηση
11 Τρισυπόστατος Συμπαντικός Εαυτός
12. Θεουργία

Επίσης στα πλαίσια των μαθημάτων δίνονται οι εξής πνευματικές μυήσεις:
1.Ζωδιακή & Ηλιακή Μυσταγωγία
2.Σύμβολα και Τεχνικές Αφθαρτοποίησης
3.Τεχνολογία Αειζωίας και Άνοιγμα Σωματικών Πυλών Αφθαρσίας
4. Αναβάθμιση του DNA και όλων των Κυττάρων
5. Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια (Ελευσίνια, Δελφικά κ.α.)

Το σύστημα των Μαθημάτων Αειζωίας αποκαλείται Ανώτερος Μυστικισμός, καθώς περί αυτού πρόκειται: για μία Ανώτερη Αλχημεία, Μεταμόρφωση και Μετουσίωση προς το Φως και την Αιώνια Ζωή, η οποία είναι και το ζητούμενο για κάθε ον που έχει περπατήσει πάνω στη γη και υποσυνείδητα μέσα από το ταξίδι της αυτοπραγμάτωσής του επιζητούσε την αφθαρτοποίησή και θεοποίησή του. Μόλις ο άνθρωπος κατακτήσει και αυτό το τελευταίο, υψηλότερο και ίσως και δυσκολότερο σκαλοπάτι γίνεται κυρίαρχος ακόμα και του σωματικού του πεπρωμένου και για αυτό και μπορεί συνειδητά να επιλέξει οτιδήποτε εξυπηρετεί την ευτυχία του αλλά και την ευτυχία του συνόλου.

Ή έναρξη του Νέου Κύκλου Μαθημάτων Αειζωίας θα γίνει:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 με εισαγωγικό μάθημα στο Ξενοδοχείο Golden Age, Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα (Μετρό:Μέγαρο Μουσικής) όπου θα διεξάγονται όλα τα μαθήματα.

Εισηγήτρια των μαθημάτων: Διονυσία Κλαρνετατζή, Δασκάλα Πνευματικών Συστημάτων Αυτοανάπτυξης και Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ιστορίας.

Η ύλη του κάθε μαθήματος από φέτος ειναι διπλή, παρέχονται σημειώσεις και λαμβάνουν χώρα μια φορά τον μήνα πάντα ημέρα Σάββατο στο ίδιο ξενοδοχείο "Golden Age" και ώρες: 16:30 - 22.30

Οι ημερομηνίες των μαθημάτων είναι οι εξής:

Εισαγωγικό Μάθημα: 16 Ιανουαρίου 2016 -  Ώρα: 18:00 - 21:30

1ο Μάθημα:13 Φεβρουαρίου 2016 - Ώρα: 16:30 - 22:30

2ο Μάθημα: 12 Μαρτίου 2016 - Ώρα: 16:30 - 22:30

3ο Μάθημα: 9 Απριλίου 2016 - Ώρα: 16:30 - 22:30

4ο Μάθημα: 14 Μαΐου 2016 - Ώρα: 16:30 - 22:30

5ο Μάθημα: Ιούνιος 2016 (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο)

Το κόστος για το Εισαγωγικό μάθημα είναι 40 ευρώ συν ΦΠΑ και για κάθε μάθημα είναι 80 ευρώ συν ΦΠΑ και η ύλη που δίνεται και διδάσκεται είναι διπλή.

Σημείωση της Better World.

Η  Better World συμμετέχει σε ένα από τα προηγούμενα γκρουπ των μαθημάτων Αειζωίας.

Το κάθε μάθημα προσφέρει στον μαθητή σωρευτική πληροφόρηση η οποία δίνει λύσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο ζωής.

Είναι κάτι που μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ανεξάρτητα από την μόρφωση του ή τα προσωπικά πιστεύω. Βεβαιώνουμε ότι δεν έχει σχέση με θρησκείες ή άλλους προσηλυτισμούς.

 

Διονυσία Κλαρνετατζή

Η Διονυσία Κλαρνετατζή είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου ιστορίας, Δασκάλα Ενεργειακών και Εναλλακτικών Συστημάτων Θεραπείας, Αυτογνωσίας και Πνευματικής εξέλιξης και έχει προσφέρει τη ζωή της στην Υπηρεσία της Ανθρωπότητας, του Φωτός και της Αγνής Αγάπης.

Ημερολόγιο

Ιανουαρίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Αυτοβελτίωση

Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: