3η Ενότητα του προγράμματος Life Coaching Program | Δίπλωμα με διεθνή αναγνώριση | Χαράλαμπος Σολέας

Αποκτήστε το  Δίπλωμα με διεθνή αναγνώριση στο Life Coaching με μοναδικά προνόμια άλλων δυο διπλώμάτων στην διάρκεια των σπουδών σας!

Το μοναδικό πρόγραμμα με αυτές τις παροχές!


Τι ακριβώς είναι το Δίπλωμα στην Προσωπική Συμβουλευτική (Life Coaching);

Είναι ένα πλήρες, αυτόνομο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα που παρέχει γνώσεις, στους καθημερινούς, πρακτικούς και νευραλγικούς τομείς της Ζωής.

Ξεκινάει με την απόκτηση του πρώτου διπλώματος NLP Practitioner, συνεχίζει με το NLP Master Practitioner και ολοκληρώνεται με το Life Coaching Diploma.

Για όλα τα επίπεδα σπουδών θα αποκτήσετε 3 διαφορετικά αναγνωρισμένα διπλώματα. Ένα για την κάθε ενότητα.

Για ποιούς προορίζεται το πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα απευθύνεται στον κάθε ένα, σε φοιτητές, εργαζομένους, στελέχη επιχειρήσεων, θεραπευτές, κ.α, που επιθυμούν να ζουν βάση στόχων και να επιλύουν τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας, άμεσα και αποτελεσματικά.

Τι θα διδαχτείτε;
Εισαγωγή, Εφαρμογή και Αρχές του Life Coaching.
NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) σε επίπεδο Practitioner και Master Practitioner με πιστοποίηση Συμβούλου.
Βασικές Αρχές Επικοινωνίας.
Εισαγωγή στις Σχολές Συμβουλευτικής & Γνωριμία του Εαυτού μας.
Καταγραφή & Υλοποίηση Στόχων.
Διαχείριση Χρόνου & Διαχείριση Άγχους.
Ανάπτυξη Αυτοπεποίθησης & Αυτοεκτίμησης.
Βελτίωση Προσωπικής Ποιότητας Ζωής.
Και άλλα πολλά.

Τελειώνοντας το Πρόγραμμα θα πάρετε τα εξής 3 Πιστοποιητικά:
NLP Practitioner Certification.
NLP Master Practitioner Certification.
Diploma in Life Coaching.

Πιστοποιημένο πρόγραμμα από:

                          

Xρόνος που Χρειάζεται
Το πρόγραμμα είναι 450 ώρες σύνολο όπου οι 150 είναι σε τάξη (3 εβδομαδιαίες ενότητες). Επιπρόσθετα θα συμπληρώνετε μια διαφορετική εργασία κάθε μήνα που σταδιακά θα αυξάνει τις ικανότητες σας και την επαγγελματικότητα σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διάβασμα στο σπίτι το οποίο μπορείτε άνετα να το συμπληρώνετε αφιερώνοντας 6-8 ώρες την εβδομάδα.

Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να έχει ένα σεβαστό εισόδημα στο δικό σας επαγγελματικό γραφείο προσφέροντας Συμβουλευτική Ζωής σε μόνο μερικούς μήνες με την ολοκλήρωση του Επαγγελματικού Προγράμματος.

Εκπαίδευση Life Coaching 
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 3 Ενότητες διάρκειας μιας εβδομάδας έκαστη. Μετά από κάθε ενότητα δίνονται ασκήσεις (Case Study) και μελέτη σχετικής βιβλιογραφίας.

Για κάθε μια ενότητα δίνεται ξεχωριστό δίπλωμα πλήρως αναγνωρισμένο από τους ανωτέρω συνδέσμους και εγγραφή στον σύνδεσμο τα οποία περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος. Ίσως το μοναδικό πρόγραμμα με αυτές τις παροχές!

Οι ενότητες που διδάσκονται είναι:

NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
Life Coaching Diploma

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

6-12 Νοεμβρίου 2017
Ώρες διδασκαλίας: Καθημερινές 18.00 – 22.00 & Σαββατοκύριακα 10.00 π.μ. έως 18.00 μ.μ Στα διαλείμματα υπάρχει καφές, σνακ & light lunch.

Τιμή ολόκληρου του Προγράμματος Life Coaching  συμπεριλαμβανόμενου 20% έκπτωση με έγκαιρη εγγραφή στο πρόγραμμα έως τέλος Αυγούστου 2017. : 2450 ευρώ συν ΦΠΑ

Μια μοναδική ευκαιρία και Για Τα 3 αυτά πιστοποιητικά,  για αυτόν τον χρόνο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εγγραφείτε στο πρόγραμμα μας απλώς καταβάλοντας μια προκαταβολή για κράτηση της θέσης σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Better World  

Θεοδώρα Παπαντωνάκη

213 043 9673
Tηλ. +30 6936 527 527
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό Εκπαιδευτή:

 

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης , πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόυ (NLP) και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέσω του οποίου προσφέρει όλα όσα γνωρίζει στους συνανθρώπους του και πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Υπνοθεραπεία και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του. Mob: +357 99609886 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Website: www.soleas.eu

Έχει εκπαιδευτεί από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου, μερικοί είναι: Richard Bandler co-developer of NLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς.

            

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου

Έναρξη 06/11/2017 - 18:00
Λήξη 12/11/2017 - 22:00
Έναρξη εγγραφών 01/04/2017 - 10:00
Χωρητικότητα έως 50
Εγγραφές έως 06/11/2017 - 22:00
Τιμή ανα άτομο προ Έκπτωσης
Τοποθεσία
Women For Life - Πολυχώρος
Γρ. Ξενόπουλου 10, Νέο Ψυχικό 154 51, Ελλάδα
Women For Life - Πολυχώρος
2,940.00€ 49

Μοιραστείτε το σεμινάριο:

Ημερολόγιο

Ιουνίου   2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: