Διοργάνωση Σεμιναρίων - Εκδηλώσεων - Συνεδρίων

Διοργανώνουμε κάθε είδους εκδήλωση σας. Εκπαιδευτική, ενημερωτική, Ημερίδες, Συνέδρια, Εκθέσεις, Συναντήσεις.
Από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο.

Είτε πρόκειται για μία εκπαιδευτική ημερίδα, ένα σεμινάριο,  είτε για μία εκδρομή σύσφιξης των σχέσεων του προσωπικού, η διοργάνωση σεμιναρίων & εκδηλώσεων έχει τους δικούς της κώδικες. Απαιτεί ιδιαίτερες οργανωτικές και επικοινωνιακές τεχνικές.

Η επιλογή ημερομηνίας, χώρου και καλεσμένων, το είδος αλλά και το κείμενο της πρόσκλησης, η υγιεινή και η ασφάλεια της εκδήλωσης, η οπτικοακουστική καταγραφή της, η μουσική επένδυση, η δημοσιότητα, η προβολή και η διαφήμισή της είναι λίγες μόνο από τις παραμέτρους που απαιτούν προσοχή προκειμένου να διοργανωθεί μία επιτυχημένη εκδήλωση. Θα σας συμβουλεύσουμε για το πώς, το που, το πότε θα πραγματοποιήσετε ένα event.

Θα σας βοηθήσουμε στην εύρεση χορηγών, θα σας υποστηρίξουμε γραμματειακά και επικοινωνιακά από τη στιγμή της ανακοίνωσης μέχρι το τέλος της εκδήλωσής σας. Θα μεριμνήσουμε για να σας παρέχουμε ό,τι χρειαστείτε, πχ από την κάλυψη διερμηνείας σε μία παρουσίαση βιβλίου, μέχρι τη δημιουργία μίας αφίσας ή μίας καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα φροντίσουμε ο χώρος της εκδήλωσης να έχει την κατάλληλη σήμανση, διακόσμηση, μουσική και γενικότερα ό,τι περνάει από το… χέρι μας για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Η ομάδα μας έχει πολυετή πείρα σε κάθε μορφής εκδήλωση και θέλουμε την πείρα αυτή να τη μεταδώσουμε σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

Για τους Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες 

Η Better World  προσφέρει διοργανωτικές και διαδικτυακές υπηρεσίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις επιτυχώς τα τελευταία χρόνια.
Συνδυάζοντας εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες προσφέρει το καλύτερο για την επιχείρηση του σήμερα.

Με επίσκεψή μας στην έδρα της επιχείρησής σας, «ακτινογραφούμε» τις επικοινωνιακές & οργανωτικές σας ανάγκες.

Καταγράφουμε τους στόχους σας, σε ποιο κοινό απευθυνόμαστε, τα επικοινωνιακά συγκριτικά πλεονεκτήματα σας, ανιχνεύουμε τα μειονεκτήματά σας προκειμένου να τα εξαλείψουμε. Προειδοποιούμε για τους ενδεχόμενους κίνδυνους προτείνοντας λύσεις στο πλαίσιο της διαχείρισης ενδεχόμενης κρίσης. Προτείνουμε εναλλακτικά σενάρια οργάνωσης και δημοσιότητας, ανάλογα των χρημάτων που επιθυμείτε να διαθέσετε. Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να εκπαιδεύσουμε στελέχη της επιχείρησής σας, στον τομέα της επικοινωνίας, της δημοσιότητας και των δημοσίων σχέσεων, έτσι ώστε η εξειδικευμένη γνώση να μείνει «παρακαταθήκη» σε εσάς.

Τι Περιλαμβάνει:

  • Προτάσεις Δημοσιότητας
  • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας
  • Διοργάνωση Εκδηλώσεων
  • Διαχείριση Σχέσεων με τα ΜΜΕ
  • Σύνταξη, Διόρθωση & Επιμέλεια Κειμένων
  • Δημιουργία & Διαχείριση Ιστοσελιδας 
  • Δημιουργία & Διαχείριση Προφίλ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Συμβουλευτική, Μηχανοργάνωση & Διαχείρηση Πελατολογίου

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ για ένα προσωπικό ραντεβού

 

Ημερολόγιο

Οκτωβρίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: