Επικοινωνία & Σχέσεις με τους Πελάτες σας

Η διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, η προσέλκυσή τους, η δημιουργία εμπιστοσύνης, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου έχουν κομβικό ρόλο στην επιτυχία μίας επιχείρησης.

 

Η εξυπηρέτηση του κοινού, είναι ο «πρεσβευτής» της επιχείρησης και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας της με τις πιο μοντέρνες μεθόδους. Επίσης, να ενισχύσουμε τη μηχανοργάνωση του πελατολόγιου σας μέσω σύγχρονων εργαλείων όπως προγράμματα CRM, προσαρμοσμένες βάσεις δεδομένων και να αναπτύξουμε ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Έχουμε εμπειρία στην οργάνωση εταιριών, αλλά και επαγγελματιών – φυσικών προσώπων. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε, να σας εξελίξουμε και να σας ανοίξουμε νέους δρόμους.

Να σας πληροφορήσουμε για τις νέες τάσεις της αγοράς, για νέα προγράμματα και μεθόδους. Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες ψηφιοποίησης και δημιουργίας, ανάπτυξης, αναβάθμισης, συντήρησης και ενημέρωσης βάσεων δεδομένων θα οργανώσετε σωστά την καθημερινότητά σας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Θεωρούμε πως οι πωλήσεις απαιτούν μία ικανότητα που αποκτάται με το χρόνο και όλοι μπορούν να εκπαιδευθούν σε αυτή.

Διαθέτουμε πολλά βιώματα από διάφορα είδη πωλήσεων και προσεγγίζουμε θέματα όπως η εξεύρεση υποψηφίων πελατών, ο χειρισμός των αντιρρήσεών τους, η οργάνωση του χρόνου ή η ανάπτυξη της σωστής προσωπικής και εργασιακής ψυχολογίας για την επιτυχία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας  ΕΔΩ  ή τηλεφωνήστε για ένα προσωπικό ραντεβού.

Ημερολόγιο

Οκτωβρίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: