Επαγγελματική Eκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία 2021 - 2022


Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία . The Professional Cognitive Counseling Hypnotherapy Practitioner Training Course.

Μπορείτε να γίνετε Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας συμπληρώνοντας την 3ετή  φοίτηση στα Προγράμματα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το μοναδικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας στην Ελλάδα σε επίπεδο Διπλώματος, που δίνει τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε για όσους επιθυμούν να πληρούν τα κριτήρια του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας ή του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Συμβουλευτικής.
Έχει διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει, ένας μοναδικός τρόπος για την παροχή υπνοθεραπείας ή μια τέλεια προσέγγιση, που θα ταιριάζει σε κάθε πελάτη. Για τον λόγο αυτό η εκπαίδευση που θα λάβετε θα σας διδάξει βήμα-βήμα ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπνοθεραπείας και ψυχοθεραπείας, που θα σας δώσει ευελιξία και αυτοπεποίθηση για την αποτελεσματικότητα των συνεδριών σας. Η υπνοθεραπεία είναι ένα ατελείωτο ταξίδι μάθησης, όσο περισσότερο το εξασκείτε τόσο καλύτεροι θα γίνεστε.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε διδαχτεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως Κλινικοί/ Υπνοθεραπευτές/τριες και να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό χώρο. Πρόκειται για ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συμβαδίζει με τις αρχές του National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές

Υπνοθεραπείας και είναι πιστοποιημένο σε επαγγελματικό επίπεδο (Practitioner Level) από επαγγελματικούς συνδέσμους και σας δίνει δικαίωμα εγγραφής σε όποιον επαγγελματικό σύνδεσμο επιλέξετε όπως:
• Cyprus Hypnosis & Hypnotherapy Association Κυπριακός Σύνδεσμος για Διπλωματούχους Υπνοθεραπείας
• Complementary and Natural Healthcare Council Κυβερνητικός οργανισμός για εναλλακτικούς θεραπευτές του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναγνωρισμένος από το εθνικό σύστημα υγείας.
• The Association for Professional Hypnosis and Psychotherapy Διεθνής επαγγελματικός σύνδεσμος ύπνωσης και ψυχοθεραπείας.
• The National Register of Psychotherapists & Counselors Διεθνής επαγγελματικός σύνδεσμος ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής.
• The Society of Stress Managers Με το να είστε μέλος αυτού του συνδέσμου αυτόματα έχετε το δικαίωμα να ονομάζεστε. Stress Management Consultant
• The National Register of Advanced Hypnotherapists Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δέχεται ως μέλη μόνο άτομα που έχουν εκπαιδευτεί με τα πιο αυστηρά κριτήρια.
• The National Council of Psychotherapist. Διεθνές σύνδεσμος Ψυχοθεραπευτών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
• The National Guild of Hypnotists. Ο μεγαλύτερος διεθνής σύνδεσμος Υπνωτιστών με έδρα τις Η.Π.Α
• European Association of Hypnotherapy NLP. Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Υπνοθεραπείας και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Αναλυτικότερα για το Πρόγραμμα
Αποτελείται από 6 μηνιαίες ενότητες που σας παρέχουν όλα τα εφόδια για να εργαστείτε ως επαγγελματίας Υπνοθεραπευτής/τρια, βοηθώντας τους ανθρώπους να απαλλαγούν από ανθυγιεινές συνήθειες, όπως π.χ. το κάπνισμα, διαχείριση βάρους, να διαχειριστούν το στρες, το άγχος, τους φόβους, τις ανασφάλειες τους, να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν τον ύπνο τους, την συγκέντρωση τους, και σε πολλούς ακόμα τομείς καθώς θα έχουν μάθει να επιλύουν τα προβλήματα τους.
Το πρόγραμμα είναι περίπου 450 ώρες σύνολο, όπου οι 150 είναι σε τάξη και οι 300 διάβασμα και εργασίες στο σπίτι. Θα συμπληρώνετε μια διαφορετική εργασία κάθε μήνα.

Περιλαμβάνει:
• Περισσότερες από 1500 σελίδες σημειώσεων
• Όλα τα αναγκαία βιβλία για το πρόγραμμα
• 8 ώρες ηχογραφημένων μαθημάτων
• Ηλεκτρονικό υλικό (βιβλία, βίντεο, έρευνες)
• Επιπρόσθετες Διαλέξεις
• Όλα τα έξοδα εξετάσεων
• Δωρεάν στήριξη από τηλ/ email
• Δωρεάν Προσωπική Θεραπεία
• Δωρεάν Ατομική και Ομαδική Εποπτεία

 

Ημερομηνίες για το έτος 2021-2022
Όλο το πρόγραμμα γίνεται με την μέθοδο της μικτής εκπαίδευσης και διεξάγεται σε 6 ενότητες Παρασκευή και Σαββατοκύριακα.
1. 24-25 και 26 Σεπτεμβρίου
2. 22-23 και 24 Οκτωβρίου
3. 19-20 και 21 Νοεμβρίου
4. 14-15 και 16 Δεκεμβρίου 2021
5. 14-15 και 16 Ιανουαρίου 2022
6. 11-12 και 13 Φεβρουαρίου 2022
7. Επιπρόσθετες μέρες για πρακτική εξάσκηση ενδιάμεσα των μαθημάτων 
(προαιρετικές)

H παρουσία στα μαθήματα που γίνονται στην τάξη δεν είναι υποχρεωτική, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το πρόγραμμα εξ αποστάσεως.

Ώρες διεξαγωγής:
Παρασκευή: 17.30 - 21.30
Σάββατο και Κυριακή: 10.00 - 18.00  με μικρά διαλείματα στην διάρκεια της ημέρας

Kόστος:
Προεξόφληση Προγράμματος: 1900 Ευρώ συν ΦΠΑ (2.356) εως τις 7 Σεπτεμβρίου 2021
Τελική αξία προγράμματος 2500 ευρώ συν ΦΠΑ.
Κλείσε τώρα την θέση σου και πάρε την έκπτωση.

Προυποθέσεις παρακολούθησης:
Δεν χρειάζεστε οποιαδήποτε προηγούμενη πείρα για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα και να γίνετε ένας ικανός θεραπευτής, καθώς θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτό ωστόσο δεν αποκλείει άτομα που ήδη βρίσκονται στον θεραπευτικό τομέα, γιατρούς, ψυχολόγους, νοσοκόμους να ωφεληθούν από αυτό. Για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτό το πρόγραμμα το μόνο που αρκεί είναι να έχετε διάθεση να μελετήσετε με αγάπη και ενδιαφέρον τους συνανθρώπους σας.

 

Πιστοποίηση 
Με την συμπλήρωση του προγράμματος θα πάρετε το Diploma in Hypnotherapy και το δικαίωμα να προχωρήσετε στον δεύτερο χρόνο για απόκτηση του Advanced Diploma in Hypnotherapy with Psychotherapy καθώς και εγκεκριμένη αίτηση για να εγγραφείτε σε επαγγελματικούς συνδέσμους.
Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά ‘DHP’ μετά το όνομα σας (‘DHP’ είναι διεθνές κατηγοριοποίηση για το Δίπλωμα στην Υπνοθεραπεία).
Το Soleas Academy, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους σε κάθε γωνία του κόσμου περιλαμβανομένων την Ιταλία, Ιρλανδία, Μπαχρέιν, Νότια Αφρική, Γερμάνια, Αυστραλία, Κύπρο, Χονγκ Κονγκ, Σουηδία και φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκπαιδευτής Προγράμματος: Χαράλαμπος Σολέας
Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού NLP, Life Coaching, Σεμιναρίων Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης.
Είναι διεθνής εκπαιδευτής του NLP (Neuro Linguistic Programming) και του Coaching και είναι ένας από τους λίγους που παρέχει πιστοποιημένες λύσεις NLP και Coaching για μεμονωμένους και εταιρικούς πελάτες στην Κύπρο και Ελλάδα πάνω από μία δεκαετία.
Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1500 ανθρώπους και πολλά στελέχη εταιριών σε ανάλογες εκπαιδεύσεις (training).
Διαθέτει πολυετή πείρα γεγονός που επικυρώνει την υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας του με στόχο κάθε πελάτης και μαθητής του, να εφοδιαστεί με τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του.

Κατέχει:
• Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της υγείας από Cardiff University UK
• Πτυχίο στην Εγκληματολογία από University of Greenwich UK
• Ανώτερο Δίπλωμα στην Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία από Essex Institute UK
• NLP Trainer Certification from Meta Institute USA
• NLP Trainer Certification from NFNLP USA
• Life Coaching Trainer Certification from AC UK
• Δίπλωμα in Managing from Management Institute UK
• First Aid Trainer Certification from RT International
• Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από Αν.ΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Κύπρος)

 

Βιογραφικό του εισηγητή ΕΔΩ

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου

Έναρξη 24/09/2021 - 17:30
Λήξη 13/02/2022 - 18:00
Έναρξη εγγραφών 01/04/2021 - 11:00
Χωρητικότητα έως 50
Εγγραφές έως 10/01/2022 - 12:00
39

Μοιραστείτε το σεμινάριο:

Ημερολόγιο

Οκτωβρίου   2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Δεν έχετε επιλέξει σεμινάρια

Newsletter

 

Επικοινωνία

Better World
Θεοδώρα Παπαντωνάκη 

Τηλ.(+30) 213 043 9673

Κιν. (+30) 6936 527.527 

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Don't forget follow us via: